Loading...
Proizvodi

Mješalica – mješač za boju i malter SCHEPPACH PM1600

209,00 KM

Mješalica – mješač za boju i malter SCHEPPACH PM1600

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Viber narudžbe

+387 (0)63 226 202

Kategorije: , Proizvođač:

Mješalica scheppach PM1600 ima snažan motor od 1600 W sa dovoljnom snagom za širok spektar procesa mješanja sa bojom, malterom i drugim praškastim materijalima. Zahvaljujući promenljivoj regulaciji brzine, brzina mješanja se može optimalno prilagoditi odgovarajućoj supstanci. 2-brzinski mjenjač obezbjeđuje da uvijek postoji dovoljno veliki obrtni momenat za sve materijale koji se mješaju.

Idealan za mješanje maltera, maltera, boje itd.
2-brzinski mjenjač za visok obrtni moment i performanse mješanja
Beskonačna regulacija brzine 0-580 ili 0-780 o/min
Snažan motor od 1600 W
Brza i laka zamjena nastavka za mješalicu
Ergonomske ručke za udoban rad
Robusni držač mješalice sa M14 navojem
Uključujući drugi nastavak za spiralnu mješalicu

1600 vati snage je skriveno u kompaktnoj mješalici od 5,2 kg PM1600 iz Scheppacha. Ovo čini praktičan mikser pogodnim za upotrebu kod kuće kao i za gradilište za postizanje ravnomjernih rezultata mješanja tečnih i praškastih građevinskih materijala kao što su boje, malter, lijepak, malter i slične supstance.

Ergonomske ručke obezbjeđuju udoban i bezbjedan rad, dok su istovremeno lake za korišćenje i lake za korišćenje. Regulator brzine se nalazi na donjoj strani desnog upravljača i lako je dostupan u svakom trenutku.

Brzina uređaja može se beskonačno podešavati pomoću regulatora brzine. Moguće je do 780 obrtaja u minuti. Vrsta materijala koji se mješa određuje potrebnu brzinu. Zahvaljujući individualnom podešavanju brzine mješanja, moguće je čisto mješanje sa malim prskanjem.

Zahvaljujući 2-brzinskom mjenjaču, mješalica PM1600 je posebno moćna u svim opsegima brzina. Na ovaj način, mikser se uvijek može optimalno prilagoditi različitim građevinskim materijalima kao što su boje ili malter.

Da biste umetnuli šipku za mješanje, ona je uvrnuta u pogonsko vratilo. Nosač mješalice PM1600 sa navojem M14 je posebno robustan, tako da mješalica uvijek stoji čvrsto i sigurno u mašini, ali se lako može odvrnuti ili promijeniti radi čišćenja.

Druga spiralna mješalica za malter prečnika 140 mm je uključena uz ručnu mješalicu PM1600. Ovo olakšava prebacivanje između dva različita procesa mešanja bez prethodnog čišćenja štapa za mješanje.

To top