Loading...
Proizvodi

Akumulatorska kosilica set 2×20 V/37

649,00 KM

Akumulatorska kosilica set 2×20 V/37

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Viber narudžbe

+387 (0)63 226 202

SKU: LUXPWS2x20V Kategorije: , Proizvođač:
  • Preporučena površina: do 350 m²
  • Aku mašina isporučuje se sa dvije baterije od 20 V, 4 Ah i brzim punjačem

Aku kosilica LUX-TOOLS A-RM-2×20 / 37 opremljena je savremenom tehnologijom. Kosilica omogućava dobro njegovanje i precizno održavanje travnjaka. Zahvaljujući radu na baterije motor radi vrlo tiho. Dvije pouzdane litijum-jonske baterije od 20 V, kapaciteta 4 Ah omogućuju neprekinuti rad čak i na vrlo velikim površinama. Uz jedno punjenje baterije može se pokostiti prosječna površina travnjaka od 450 m². Praktični dvostruki punjač osigurava da se obje baterije mogu brzo napuniti u roku od dva sata. Širina rezanja je 37 cm. Visinu košenja možete odabrati na 6 različitih visina rezanja od 25 mm do 75 mm. Snažna bežična kosilica je dio LUX 1 PowerSystem-a. 20 V baterije koje su uključene u setu možete koristiti u svim mašinama iz ove praktične serije. Preporučujemo upotrebu isporučenih 4 Ah baterija. Obje baterije trebale bi imati istu razinu napunjenosti, jer će slabo napunjena baterija usporiti više napunjenu bateriju.

Velika torba za sakupljanje plus komplet za malčiranje
Praktična funkcija malčiranja pruža dodatnu njegu travnjaka. Služi za ravnomjernu raspodjelu ošišane trave, što ima sličan učinak kao gnojivo. Spremnik za travu je zapremine 40 l.

Jedna baterija – dva svijeta: 1 PowerSystem
1 PowerSystem tvrtke LUX-TOOLS omogućuje i objedinjuje sve važne mašine za kuću i vrt u jedan sistem. Umjesto raznih pojedinačnih uređaja s različitim baterijama, svi uređaji mogu se koristiti s jednim tipom baterija. To je praktično i štedi troškove.
1 PowerSystem objedinjuje najbolje karakteristike najnovije generacije baterija. Optimalna kontrola punjenja, sistem tunela za vazduh za hlađenje akumulatora, dizajn kućišta dizajniran za sigurnost i izdržljivost, kao i visokokvalitetne baterijske ćelije nude optimalnu pouzdanost i sigurnost čak i za zahtjevne radove.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Centralno podešavanje visine košenja Da
Minimalna visina košenja 25 mm
Maksimalna visina košenja 75 mm
Zapremina spremnika za travu 40 l
Brzi punjač Da
Napon baterije 20 V
Kapacitet baterije 4 Ah
Podešavanje visina košenja 6
Preporučena površina do 350 m²
Širina košenja 37 cm
To top