Loading...
Proizvodi

Benzinska motorna pila – motorka SCHEPPACH CSP50

239,00 KM

Benzinska motorna pila – motorka SCHEPPACH CSP50

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Viber narudžbe

+387 (0)63 226 202

Benzinska motorna pila scheppach CSP50 idealan je uređaj za radove piljenja u šumi i vrtu. Snažan motor velikog okretnog momenta od 45 cm³ također se nosi sa zahtjevnim zadacima. Zahvaljujući velikom ProCut maču od 45 cm s pripadajućim lancem, benzinska motorna pila ne staje na većim projektima. Kočnica lanca zaustavlja se u roku od nekoliko milisekundi u slučaju povratnog udarca, čime se osigurava maksimalna sigurnost.
  • Snažan 2-taktni motor od 2,44 KS s motorom od 45 cm³
  • Velika šipka i lanac marke ProCut od 45 cm
  • Antivibracijski sustav za duži i opušteniji rad
  • Automatsko podmazivanje lanca
  • Kočnica lanca zaustavlja lanac u roku od nekoliko milisekundi u slučaju povratnog udarca
  • Sastav jednostavnog pokretanja s automatskim čokom
  • Dvoslojni filtar za zrak za teške uslove rada
  • Trostruki prigušivač za povećanu učinkovitost i smanjenu temperaturu ispušnih plinova
Praktično i snažno – to je ono što karakterizira benzinsku motornu pilu scheppach CSP50. To ga čini idealnim za piljenje drva za ogrjev, prorjeđivanje i rušenje stabala ili za rezanje grana. Benzinski motor omogućuje visok stepen  fleksibilnosti jer se CSP50 može koristiti bilo gdje u bilo koje vrijeme.
Snažni 2-taktni motor od 2,44 KS daje dovoljno snage da se motorna pila može koristiti za piljenje drva za ogrjev kao i za uklanjanje živica, grmlja ili grana. Velika ProCut oštrica od 45 cm osigurava posebno dobar rezultat rezanja. Ugrađeni dvoslojni filtar zraka za teške uslove rada produljuje vijek trajanja motora.
Podmazivanje lanca je automatsko, tako da ne morate brinuti o tome dok radite. Integrirani trostruki prigušivač također osigurava veću učinkovitost i istovremeno smanjuje temperaturu ispušnih plinova.
Benzinska motorna pila opremljena je antivibracijskim sastavom za najudobniji mogući rad. Vibracije motora na ručkama su znatno smanjene i omogućuju duže faze rada.
Osim jednostavnog rukovanja, važan je i visok stepen sigurnosti tokom rada. Štitnik za prednju ruku štiti lijevu ruku operatera ako sklizne s prednje ručke dok motorna pila radi. Prednji štitnik također aktivira kočnicu lanca, koja zaustavlja lanac u roku od nekoliko milisekundi u slučaju povratnog udarca.
Integrirani sastav jednostavnog pokretanja s automatskim čokom također osigurava brzo i jednostavno pokretanje.
To top