Loading...
Proizvodi

Brzi punjač 20V 230V 50Hz 70W

45,00 KM

Brzi punjač 20V 230V 50Hz 70W

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Viber narudžbe

+387 (0)63 226 202

SKU: BPL20V70W Kategorije: , Proizvođač:

Punjač je kompaktibilan sa baterijom od 2 Ah ili 4 Ah. Potrebno je samo 1 sat za potpuno punjenje baterije od 2 Ah. Punjač u potpunosti napuni svoju 4 Ah verziju za samo 2 sata. Zahvaljujući LED ekranima možete stalno pratiti status punjenja. Pomoću integriranog držača za zid možete puniti punjač blizu ruke i uštedjeti prostor na zidu.

Na sebi ima 4-stepeni LED displej koji vam uvek pokazuje trenutnu razinu napunjenosti.
Rad na najvišem nivou litijum-jonskom tehnologijom.

Jedna baterija – dva svijeta: 1 PowerSystem
Konačno je kraj raznim baterijama i punjačima. Baterijska platforma 1 PowerSystem tvrtke LUX-TOOLS omogućuje i objedinjuje sve važne mašine za kuću i vrt u jedan sistem. Baterija odgovara više različitih LUX mašina: akumulatorska kutna brusilica, akumulatorska ubodna pila, akumulatorski udarni čekić, akumulatorski odvijač/bušilica, akumulatorski trimer, akumulatorske makaze za živicu, puhalo za suho lišce na akumulatorski pogon, akumulatorska lančana pila.
1 PowerSystem objedinjuje najbolje karakteristike najnovije generacije baterija. Optimalna kontrola punjenja, sistem tunela za vazduh za hlađenje akumulatora, dizajn kućišta dizajniran za sigurnost i izdržljivost, kao i visokokvalitetne baterijske ćelije nude optimalnu pouzdanost i sigurnost čak i za zahtjevne radove.

To top