Loading...
Proizvodi

LUX TOOLS aku udarna bušilica / odvijač 20V A-BS-20 / S

95,00 KM

LUX TOOLS aku udarna bušilica / odvijač 20V A-BS-20 / S

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Viber narudžbe

+387 (0)63 226 202

LUX-TOOLS akumulatorska udarna bušilica A-BS-20 / S impresionira sa tri funkcije: zavrtanje, bušenje i bušenje čekićem.

Moćna bušilica / odvijač s mnogim dodacima
Odvijač ima robusni 2-brzinski mjenjač s brojem okretaja u praznom hodu od maksimalno 1.650 / min (okretaji). Integrirana funkcija bušenja čekićem omogućuje maksimalni broj udaraca od 29.700 / min, što olakšava čak i težak rad. Brzootporna stezna glava s držačem svrdla od 13 mm omogućuje posebno brzu i jednostavnu zamjenu svrdla. Sa svojom mekom drškom, uređaj udobno leži u ruci i podržava udoban rad. Također je opremljen dodatnom ručkom za još veću sigurnost tijekom teških radova bušenja.

Jedna baterija – dva svijeta: 1 PowerSystem
1 PowerSystem tvrtke LUX-TOOLS omogućuje i objedinjuje sve važne mašine za kuću i vrt u jedan sistem. Umjesto raznih pojedinačnih uređaja s različitim baterijama, svi uređaji mogu se koristiti s jednim tipom baterija. To je praktično i štedi troškove.

1 PowerSystem objedinjuje najbolje karakteristike najnovije generacije baterija. Optimalna kontrola punjenja, sistem tunela za vazduh za hlađenje akumulatora, dizajn kućišta dizajniran za sigurnost i izdržljivost, kao i visokokvalitetne baterijske ćelije nude optimalnu pouzdanost i sigurnost čak i za zahtjevne radove.

Isporučuje se bez baterije i punjača!

opseg isporuke
1 x akumulatorska bušilica za čekić LUX A-BS-20 / S
1 x dodatna ručka
1 x Phillips bit
1 x držač remena
To top