Loading...
Proizvodi

Motorna pila 3,5KS 55cm

250,00 KM

Motorna pila 3,5KS 55cm

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Viber narudžbe

+387 (0)63 226 202

 CooFix motorna pila GCS001 je visoko kvalitetna motorna pila s impresivnom snagom od 2400W i brzinom okretaja od 3000 o/min.

  Opremljena je snažnim motorom zapremine 58cc i dugim mačem od 50.8cm, što je čini idealnom za sve vrste poslova sječe i rezanja drva.

   Ono što razlikuje ovaj proizvod od drugih sličnih na tržištu je visoka kvaliteta lancu koji dolazi s pilom i dodatni servisni alat koji omogućuje jednostavno održavanje pila i produženje njenog vijeka trajanja. Ključ za skidanje svjećica, odvijač i imbus ključevi su uključeni u set servisnog alata.

    Ova motorna pila je izuzetno praktična za korištenje, jer je lagana i ergonomski oblikovana. To omogućuje korisnicima da kontroliraju pilu bez umora i smanjuje rizik od ozljeda.

     Ako tražite motornu pilu koja je pouzdana, praktična i visoke kvalitete, CooFix motorna pila GCS001 je pravi izbor za vas.

      Tehnički detalji:

       • Snaga: 2400W
       • Brzina okretaja: 3000 o/min
       • Motor zapremine: 58cc
       • Dužina mača: 50.8cm
       • Dolazi s lancem visoke kvalitete
       • Servisni alat uključuje ključ za skidanje svjećica, odvijač i imbus ključeve
      To top