Loading...
Proizvodi

Villager aku udarni odvijač FUSE BRUSHLESS VLP 5720 Solo

259,00 KM

Villager aku udarni odvijač FUSE BRUSHLESS VLP 5720 Solo

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Viber narudžbe

+387 (0)63 226 202

Opis

Uređaj je u okviru nove Villager serije uređaja VILLAGER® FUSE™ serije aku alata. Čitava VILLAGER® FUSE™ serija uređaja je okupljena oko jedne baterije i punjača, tj jednu bateriju možete koristiti na svim uređajima iz FUSE aku serije alata. Villager® FUSE™, nova linija proizvoda je opremljena naprednim PC boardom, koji pruža visok nivo zaštite i sigurnosti baterije i samog uređaja. Indikator problema koji je sastavni dio PCB-a štiti uređaj od prekomernog punjenja i pražnjenja, zagrevanja i oscilacija napona.

Upotrebom samo jedne baterije i punjača lakše ćete organizovati i Vaš radni prostor. Manje baterija i punjača znači odmah svakao i manju upotrebu sirovina i manju proizvodnju električnog otpada. Napredna tehnologija i pravilna upotreba i održavanje garantuju dug životni vijek uređaja i baterije. Odsustvo strujnog kabla garantuje veću slobodu pokreta u radu.

Fuse 18V baterije su zasnovane na Li-Ion tehnologiji i do tri puta dugotrajnije u odnosu na Ni-Cd baterije sličnih karakteristika. Fuse 18V bateriju možete odložiti na nekoliko mjeseci bez bojazni da će doći do pražnjenja i gubitka snage. Ove baterije pokazuju gotovo identične performanse na početku i kraju svog radnog vijeka. Bateriju možete puniti bilo kada i bez obzira na stepen ispražnjenosti i bojazni od gubitka kapaciteta.

Kupovinom jedne baterije (u nekim slučajevima dvije-ukoliko mašina koristi dvije baterije) i jednog punjača štedite pri kupovini svakog sledećeg FUSE alata, jer ćete kupiti samo alat (bare tool) i time izbjeći nepotrebne troškove kupovine novog seta baterije i punjača, a samim tim i uštedjeti na prostoru u Vašoj radionici.

Fuse VLP 5720 je aku udarni zavrtač dizajniran je da isporuči veliku količinu sile. Obrtni moment se može podesiti putem tastera
za biranje.

Solo verzija – Isporučuje se bez baterija, punjača i kofera.

Proizvođač Villager
Model VLP 5720 Solo
Napon Baterija Fuse 18 V, Li-ion
Broj obrtaja 0 – 2300 rpm
Motor BRUSHLESS motor bez četkica
Broj udaraca i snaga udarca 0 – 3300 ipm
Prihvat Drive: ½” četvrtasti
Obrtni moment 100 – 400 Nm
Težina 2 kg
Autonomija rada Autonomija sa punom baterijom 1,5 Ah: Broj zavrtanja M22 – 150
Autonomija sa punom baterijom 2 Ah: Broj zavrtanja M22 – 200
Autonomija sa punom baterijom 3 Ah: Broj zavrtanja M22 – 300
Autonomija sa punom baterijom 4 Ah: Broj zavrtanja M22 – 400
Dodatne informacije Solo verzija – Isporučuje se bez baterija, punjača i kofera.
To top