Loading...
Proizvodi

AKU škare za živicu

165,00 KM

AKU škare za živicu

DOSTAVA SIGURNO PLAĆANJE

Pregledajte artikale prije plaćanja

Informacije i cijene na ovoj web stranici imaju informativni karakter. U slučaju eventualne ljudske ili tehničke greške, mjerodavni su podaci dostupni na prodajnim mjestima
Viber narudžbe

+387 (0)63 226 202

SKU: AHS20/52 Kategorije: , Proizvođač:

Akumulatorskim škarama za živicu LUX-TOOLS A-HS-20/52 možete rezati i skratiti grmlje i živice u vrtu. Opremljen je modernom litij-ionskom baterijom visoke snage od 20 V i kapaciteta 2 Ah. Zahvaljujući bežičnom dizajnu, škare za živicu mogu se fleksibilno koristiti. Zbog širine rezanja od 52 cm idealan je i za široku živicu. Akumulatorske škare za živicu imaju praktičnu ručku s mekim rukohvatom za siguran i ugodan rad.

Jedna baterija – dva svijeta: 1 PowerSystem
Konačno je kraj raznim baterijama i punjačima. Baterijska platforma 1 PowerSystem tvrtke LUX-TOOLS omogućuje i objedinjuje sve važne mašine za kuću i vrt u jedan sistem. Umjesto raznih pojedinačnih uređaja s različitim baterijama, svi uređaji mogu se koristiti sa jednim tipom baterija. To je praktično i štedi troškove.
1 PowerSystem objedinjuje najbolje karakteristike najnovije generacije baterija. Optimalna kontrola punjenja, sistem tunela za vazduh za hlađenje akumulatora, dizajn kućišta dizajniran za sigurnost i izdržljivost, kao i visokokvalitetne baterijske ćelije nude optimalnu pouzdanost i sigurnost čak i za zahtjevne radove.

Tehničke specifikacije

ZNAČAJKE PROIZVODA
TIP BATERIJE: Li-lon
BRZI PUNJAČ: Da
DUŽINA REZANJA: 52 cm
TELESKOPSKI: Ne
NAPUNJENOST BATERIJE: 2 Ah
NAPON BATERIJE: 20 V
REZOVI U MINUTI: 2200
MRENJA I TEŽINE
TEŽINA: 2,83 kg
VISINA: 18,6 cm
ŠIRINA: 98,0 cm
DUBINA: 12,0 cm
To top